Witam !!!
MAM pytania odnośnie sklepu (założenia własnego sklepu interentowego-jednoosobowego), Ponizej pytania :
1.Jak zarejestrowac wszytko ?
2.jakie sa koszta?
3.jakie papiery ?
4.jak najlepiej sie rozliczac ?
PLAN;
Przyznam sie od razu ze sprzedawałem juz w masowych ilosciach towary z importu , ale byla to praca na czarno , gdy ztylko taka dawala spory zarobek , ale wiecie konkurencja i inne wspolczynniki daly mi  do zrozumienie ze nie warto sie tak nie ladnie bawic w handel. Pomimo sporego zysku . 
Moja nowa firma ma na celu sprowadzanie ubran markowych z terenow unii europejskiej i ich sprzedaz za posrednictwem internetu W Polsce, sposob wysylki poczta Polska , Ubrania beda orginalne  pochodzace z najnowzych kolekcji takich firm jak Hilgiger, Lacoste, Ralph, ...
Zamiezam zainwestowac w reklame , gdyz jak sadze ludzie sa nie glopi i zrozumieja ze czasem warto zamowic sobie cos siedzac w domu w kapciach niz tolac sie po wielkich centrach handlowych czesto bez koncowegorezultatu , gdyz mozemy sie zmeczyc samym chodzeniem i juz nas nie bedzie interesowal dalszy shoping, ...To znane zjawisko . 
A moje towary bede jakies 35% tansze niz w sklepie:
Chcialbym tak robic i mam kase na rozkrecenie . magazyn mam bo mam duzy domek wiec specjalnie mam na to pomieszcenia . 
Chcialbym sie teraz dowiedziec na jakie ksozty musze byc skazany i mi wolno a co nie ,  ...
I jaki system wybrac placenia za towar, ???
I czy ktos miAł DOCZYNIENIA Z TAKIM BIZNESEM , ???
pozdrawiam , A I DODAM ZE NIE PRACUJE , NIE JESTEM ZAREJESTROWANY jako bezrobotny i niie pracuje ...mam 20 lat