Jeśli chodzi o dostawę towaru do rąk klienta, to wszystko zależy od gabarytów towaru. Jeśli małe cacka, to na pewno na początek polecam pocztę polską - jeśli duże przedmioty (TV, PRALKA) od samego początku opłaca się podpisanie umowy z firmą kurierską.
Jeśli chodzi o hurtownie, to wszystko zależy jak się dogadasz z właścicielem hurtowni no i oczywiście w zależności jakie ilości towaru zakupisz jednorazowo.
Można oczywiście obejść się bez powierzchni magazynowej - wszystko tak jak już pisałem zależy od układu (umowy) z producentem, hurtownikiem i od tego co będziesz sprzedawał.
I ostatnie pytanie: Z fakturami jest tak, ze jeśli sprzedajesz osobie fizycznej nie musisz wystawiać faktury - wystarczy wydruk z kasy fiskalnej, rachunek, dowód zakupu (na podstawie którego później będziesz mógł uwzględnić reklamacje). Dowód zakupu najlepiej wysyłać razem z towarem.
Klienci e-sklepów mają takie same prawa do Reklamacji jak klienci zwykłych sklepów. Nawet więcej - mogą odesłać towar w ciągu 10 dni od chwili odbioru bez podania powodu.
ps.: Mam nadzieję, ze nieco naświetliłem sprawę :)
/** Zapraszam do sklepu www.ellit.pl jak i na moją firmową stronkę www.havier.foxnet.pl **/