Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,00 zł , zmiana od tamtej pory: -56,73%

Re: Skąd to zejście?

@Breton
Gdy typ zarzuca mi bezczelne naganianie to wybacz proszę, ale poziom dyskusji dostaje taki na jaki zasługuje. O czym mam z typem pisać? Wróć do jego postu i sprawdź sobie co napisał i jaki ma to związek ze spółką.... W moim odczuciu żaden, a tematem jego postu byłem ja nie Platige więc takie łby traktuję krótko w necie ale i w realu również! Zacytował moje posty z maja gdy $ był po 4,15-4,25 a dziś jest po 4zł. Dwa różne IP bo jedne telefonu, a drugie laptopa ale dla durnia to sensacja choć zalogowany nick ten sam... Trudno głuptaków na giełdzie też potrzeba.....
Co do kursu zaś to dla długoterminowych to jest okazja i żaden skowyt trolli i innych zakutych łbów tego nie zmieni choć jednak tani, a nawet bardzo tani $ może mieć duży wpływ na wyniki nawet pomimo zabezpieczeń i tego się obawiam. Wcześniej już pisałem, że wszystko poniżej 25zł to mega okazja i wtedy sam dobierałem co jeden przy^głup już tu wyśmiewał ale to było gdy spółka nie była w tym miejscu gdzie jest obecnie. Teraz 26-27zł, a może i 28-29zł to także mega okazja i tyle. Mogę tylko pogratulować decyzji o tym by dobierać po takich cenach....
Niestety ja już nie dobieram bo mam tego 100% portfela i to w cenie poniżej obecnego kursu, kółek też już nie robię,a ostatnie były robione dawno temu....Gdyby jednak kurs spadł poniżej mojej średniej co tu można zrobić naprawdę niewielkim kapitałem to zacznę znowu dobierać, a kasę pożyczę.
Czekam bo wiem, że pewnego dnia sternik przełoży wajchę, tak jak to było już na wielu spółkach bo nie da się w nieskończoność ignorować przez rynek rozwoju core biznesu, rosnących przychodów i mam nadzieję także zysku netto! Nawet jeśli ten rynek tak jak na PLI jest bardzo płyciutki jak w większym warzywniaku ;), a prawie 100% transakcji w moim odczuciu stanowi przerzucanie z wora do wora i męcząca akumulacja bo tu się nie da kupić ad hoc 20k akcji bez mocnego podbicia kursu ( przy taki rzeczywistym FF) a co dopiero mówić o 50k albo i więcej!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 11,25 2025-11-13 13:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.