o mnie się nie martw, nigdy jeszcze mnie nikt nie oszukał, nawet, gdy mu się tak chwilowo wydawało, swoje kroki podjąłem i przez jakiś czas chciałem tutaj zjednoczyć z kilkadziesiąt osób, by móc zdziałać konkrety, a nie tracić czas na wylewaniu żalów na forum jak ten człek, który stale wkleja wpis o tym jak to kupił po 1,50 zł i mu zawieszono notowania i obwinia za to KNF, bo po wznowieniu notowań cena była ok. 0,80 zł, ale nie wspomina o tym, że obroty były praktycznie żadne i gdyby ktoś zechciał wyrzucać akcje to cena doszłaby pewnie do dosłownie 1-2 groszy za akcję, więc i obrotów nie było, ale o tym nie wspomina, bo to nie jest mu na rękę, a co do przekonania, że MSX to przeszłość, to wynika przeprowadzonej analizy z mądrzejszymi ode mnie. która ostatnie 5 % złudzeń mi odebrała i nie proszę nie zaklinać rzeczywistości i bajdurzyć o wujku Z Elektrimu, czy Kopexu - sprawdź od kogo Jędrzejewski na umowę cywilno-prawną nabyć akcje MSX :))) i za ile ten, który sprzedawał je wcześniej nabył. Nie zdziwię się, gdy się okaże, że Tarantoga nie ma już żadnych akcji MSX i tylko i mów mi o komunikacie, że takowego nie było :))), a gdzie są zaległe raporty pisane od wielu miesięcy :))), gdzie są wszystkie władze MSX. Spójrz na to, czym się zajmowali przed rozpoczęciem przygody z MSX. Zrozum, że to forum nie jest dla ludzi, którzy chcą kooperować, a przede wszystkim myśleć i działać, ale to nie mój problem.