Zatem nie dowiesz się niczego konkretnego Piotrek. Bo z anonimowym trolem który plujkuje tylko na anonimowym forum i prawdopodobnie nie ma nawet akcji to nikt poważnie rozmawiać nie będzie.
Dopóki twoja tożsamość nie zostanie zweryfikowana i nie wyjdziesz ze swoimi pytaniami poza to forum, nie skierujesz ich bezpośrednio do SF, to będziesz tutaj cały czas traktowany jak opłacony trol, który zarabia na pisaniu wymyślonych bzdur. A wypociny takich cudaków są warte jedynie tyle, że można się z nich pośmiać, bo stają się dla zaglądających tutaj darmową rozrywką.
Jedyne na co możesz w ten sposób liczyć to odpowiedzi kilku bywalców forum bankiera, którzy też nie wiadomo czy mają jakiekolwiek akcje, a którzy odpisują ci jedynie po to by takiego trola samego trolować.
Pisałeś kiedyś 'nie mój cyrk - nie moje małpy' ale zachowujesz się tak, że małp w tym cyrku już nie potrzeba, bo to ty stałeś się największą i najkomiczniejszą jego gwiazdą.
Jak widać masz już głęboko zaawansowaną paranoję myśląc że zarządowi SF chce się tu zaglądać, albo co zabawniejsze - udzielać.
i to niestety mnie martwi bo w tym trybie bardzo szybko zniszczysz sobie zdrowie.
Zatem moja rada: sprzedaj akcje, najlepiej nie tylko SF ale również GOP i co tam jeszcze masz, bo tam jeszcze dość mocno spadnie, a dodatkowo fundusz zszedł poniżej 5% aby się wysypać po cichu do końca. I porzuć giełdę całkowicie. Dokończ budowę tego domu o którym pisałeś że potrzebujesz na nieco kasę, dopij te swoje whisky za 500 zł i ciesz się życiem zamiast marnować je na hazard.