WITAM, CHCE OTWORZYć OGRóDEK PIWNY NA SEZON. NAJWIEKSZE PROBLEMY SPRAWIA SANEPID, ZALOZENIE PROJEKTU BYLO TAKIE ABY KLIENCI W CELACH FIZJOLOGICZNYCH KORZYSTALI Z PRZENOSNYCH URZADZEń SANITARNYCH ( TOI TOI). PO OTRZYMANIU INFORMACJI Iż, W żADNYM WYPADKU JEST TO NIEDOPUSZCZALNE, KLIENCI OGRODKA KORZYSTALIBY Z TOALET URZEDU MIASTA KTORE MAJą PODłąCZENIE DO KANALIZACJI ODDALONYCH O JAKIES 20M. JAK SPORZąDZIć TAKI PROJEKT TECHNOLOGICZNY? CZY JEST TO WOGOLE MOżLIWE? W CZYM PRZECOWUJE SIE PLASTIKOWE KUBECZKI JEDNORAZOWEGO UZYTKU? PODKRESLAM ZE W OGRODKU SPRZEDAWANE BYLOBY TYLKO PIWO NAPOJE W CHLODNIACH I PRODUKTY SPOZYWCZE PACZKOWANE (CHIPSY ITP) JAK WYGLADAJA PRZEPISY CO DO PRZECHOWYWANIA TAKIEJ ZYWNOSCI? BARDZO BYLABYM WDZIECZNA ZA SZYBKA ODPOWIEDZ