Poza tym aaaaaaa - nie ze mną się spierasz tylko z prezesem :-)
Kiedyś na pewno pisałem, ale powtórzę - ten plan ze sprzedażą Milestone Medical, o którym pisałem wyżej, to nie jakies moje głębokie przemyslenia i umiejętność dedukcji :-) Powtarzam z grubsza to, o czym oficjalnie przynajmniej kilka razy mówił sam Osser.
Duzi gracze na rynku sprzętu medycznego wykorzystują i okradają z zysków małe podmioty zajmujące się pracami badawczymi, wynalazkami.Taka mała spółka jak nasza, nawet jak dysponuje fantastycznym wynalazkiem, ale nie ma pieniędzy na komercjalizację i nie ma czasu, bo potrzebuje pieniędzy na istnienie i nowe badania - zostaje zmuszona przez potentata do sprzedaży za marne iles tam milionów USD patentu, a gigant potem sam, dzięki swojej sieci sprzedaży tę sprzedaż rozwija i zbiera śmietankę, czyli zyski.
Osser jasno mówił, że oni stworzyli Milestone Medical i włożyli do niego wszelkie prawa do tych dwóch kluczowych urządzeń po to, by się w przyszłości nie dać wykorzystać. -Trzeba przynajmniej rozpocząć na dobre sprzedaż, żeby przyszły kupiec widział, ile na tym może zarobić - własnie dzięki temu, że on ma taką ogólnoświatową sieć sprzedaży - wynikało z tego, co Osser mówił.