Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,66 zł , zmiana od tamtej pory: -36,49%

Re: Rybitwy

Dnia 2021-04-10 o godz. 18:44 ~Krzysiek napisał(a):
> mam wrażenie i to nie momentami, że powinien wziąć się za spekulantów giełdowych , którzy publikują bzdury na forach bez żadnych konsekwencji. Tacy jak ty oczywiście trąbiąc jakoby najważniejszą i jedyna istotna informacja było dopuszczenie do obrotu serii akcji wykorzystujesz sytuacje aby budować wokół Spółki złe emocje. Jam miałem akcje i mam również te z emisji z prawem poboru . Bardzie mnie interesuje jak spółka poradzi sobie w czasach pandemii (hotele) niż czy uda mi się zarobić na kupionych z lewarem jak pewna grupa spekulantów akcje serii EE w promocyjnej cenie. Zarząd jak się wydaje słusznie zaproponował kolejną emisję, bo to właśnie akcjonariusze powinni spółkę wspiera w trudnych czasach. Giełda to miejsce pozyskiwania kapitału a nie tylko spekulacji akcjami co jest jedyną rolą wg ciebie. tak a propos to akcje zarejestrowane zostały bodajże w maju, spółka informowała że nie planuje obrotu pp czy pda wiec cynicznie nie przedstawiaj kłamliwych informacji. Prospekt jeszcze trzeba zatwierdzić w KNF , który zapewne wymaga jasnej sytuacji co do dalszych losów Spółki mającej w końcu niespłacone hotele. Obrońco pokrzywdzonych zatem nie wypowiadaj się w moim imieniu bo jestem zniesmaczony tymi twoimi wpisami. Ja po prostu czekam na raport i tyle w temacie

Dawno nie czytałem tylu bzdetów!
Nie stać ich na zatrudnienie ludzika, który przynajmniej umie pisać po polsku?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EFEKT 6,80% 5,50 2025-12-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.