Dnia 2025-11-26 o godz. 22:45 ~Rumpel napisał(a):
> Czy ty naprawdę myślisz że ktoś czyta te twoje wypociny? Zajmij się czymś ciekawszym bo na twoje elaboraty szkoda życia
ta, ksiażka jest fajna bo ma fajną okładkę, Krzys91 "atatkuje" choć nic nie rozumie, ty klaszczesz i rozumiesz jeszcze mniej niż Krzys91, Krzys91 panikuje bo się boi, ale niech opowiada co wie , tylko nie wie na co odp. i co mówi...
gdy ja wykazuję jak nominał się zmieniał a przed debiutem "przypadkowo znikał kapitał zakładowy" 722 mln przecież to grosze
https://i.ibb.co/jPCzSr4r/7221.pngzamiast 69 mln akcji jakies 43 mln a jeśli policzę między seriami E i F i przed debiutem te cuda to spokojnie z 1 mld zł można się doszukać ...Sam błęd oznakowania serii nowych , seria B winna być serią A bo to seria L, a po serii K poprzednie to seria B, C seria dla pracowniczych bez zmian...Kto doradzał PKP SA podczas debiutu i wcześniej? chyba kogoś tam znasz, nie powinno go w ogóle t być a jest, nawet się fascynujecie.
Pytanie jest proste: czy PKP Cargo przed debiutem wypłaciło 722 mln zł PKP w ramach postępowania konwekacyjnego? TA//NIE
Dlaczego split nie był 1:24 a 1:15 dla serii L jedna akcja dziś seria B? Nominał 1000 na 50 a dla jednej akcji 750, to z automatu przy obniżeniu wszczyna postępowanie konwekacyjne, art 457 i 264 KSH to znoszą jeśli się równocześnie podwyższa do wartości sprzed zmiany nominału...
Mój plan ratunkowy w ogóle nie zważa na PKP SA, oni dostając akcje jeszcze od MF mają je "za darmo" i jeszce podczas debiutu zgarneli od naiwnych forsę, albo jakieś zachodnie inst. szybko wepchały OFE , nieprawdaż OFE NN, co 1 mln też braliście po ponad 70zł :))
Romantycy...teraz zrozumiesz mą awersję do PKP SA , dlaczego odbudowa PKP Cargo musi być via SP tj MAP...udzielą pomocy :))) ha ha ciod PKP SA.
"Zajmij się czymś ciekawszym"
przecież zajmuję się...dziełem by wierzyciele nie byli naiwni jak rynek podczas debiutu a zaufania nie mieli lub w stopniu ograniczonym...