primo - nie słuchaj ciufika, naganiacz na spadki, opluwa firmę, zero konkretów. O tym że relacje inwestorskie sa kiepskie, wszyscy wiedzą. Mnie generalnie grzeja ich infa itd. I tak Vision odpali (dla przypomnienia Ciufik przy 6 groszach pisał dokładnie to samo co teraz). Inwestorzy, spekulanci, day treaderzy, którzy nie słuchali jego marnych wypocin, są w chwili obecnej kilkadziesiat procent do przodu, ci co sprzedali po 15 gr, 14 gr, itd - odpowiednio więcej. Jesli relacje inwestorskie nieco się polepszą i będzie wiecej komunikatów (ale po co)? to kurs poleci ostro do góry. Odśwież sobie wątki z tamtego roku i zobaczysz jak Ciufik (człowiek z branży, co pisze zamiast e-mail, majl - buaaahhaha) poci się i oczernia firmę a kurs był wtedy 6 gr. Dla mnie jest to nieudacznik, który obkupił się po 20 groszy i ledwo co trzyma zwieracze. Jak chcesz, to wyślij mu "mejla", bedziesz miał info z branży na bieżąco. Na twoim miejscu dokupowałbym, póki jest 10 gr. Ja mam po ok 7-8, średnią, nie pamiętam dokładnie i jak sie wkur .... trochę, to zgarnę wszystko za 10 gr.
P.S. Daj znać co Ciufcik Ci napisze :)