Dnia 2021-06-20 o godz. 13:23 ~Realista7201 napisał(a):
> Wroc do obrazania mnie- lepiej ci to idzie niz prob zrozumienia mojej motywacji o ktorej jasno pisze.
Real Ty się chłopie opanuj, wielokrotnie to pisałem w 2020 że fajnie że tu się pojawiłeś ale sam zacząłeś to psuć , w marcu 2021 gdy nazwałeś Blacka i mnie trollami , wykorzystując kapitał też w innym miejscu zyskownie wracałem mocniejszy i nie wspierałem jakiś ALR, a Cargo.
Nawet w maju dzielnie odpierałem ataki ale pod koniec maja TO TY w sposób nieakceptowalny zaatakowałeś np. mnie o po czymś takim nie powinno się z Tobą w ogóle rozmawiać... sam szukasz teraz wsparcia i nie mierzysz się w większości z tematami poruszanymi odwracając uwagę w wątki emocjonalne albo non stop robisz "archeo" doskonale wiedząc że wypowiedzi ujmuje się w czasie i danym otoczeniu/warunkach.
Troll, tych 3-ech, to szukanie "wrogów". BeWu gra inaczej, Black gra inaczej i u niego zmienność jest co parę groszy spora na co mu wskazywałem i ja gram inaczej, mnie interesuje zmienność w złotówkach a nie groszach...Swoje ruchy nie usprawiedliwiam a pokazuję tylko dlaczego. Nie akceptujesz , Twoja sprawa ale co do obrażania to chyba sam jesteś czołowym graczem tu na forum.