Forum Gospodarka i polityka +Dodaj wątek

Re: Raz , dwa , trzy atak.

Prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski powiedział, że nielegalny prezydent agresora, Rosji, Władimir Putin, obawia się zakończenia wojny Federacji Rosyjskiej z Ukrainą, ponieważ nie wie, co zrobić ze zmobilizowanymi żołnierzami, którzy powrócą z frontu. Głowa państwa ukraińskiego powiedziała to w wywiadzie dla Newsmax , opublikowanym na YouTube 16 lipca.

Tak! Niech wrócą wkrótce i zaczną „robić to samo” u siebie.
„Putin boi się końca wojny, bo nie wie, co zrobić z 1,2 miliona zmobilizowanych żołnierzy, którzy wrócą do domów”
Jednym z powodów jest to, że ci ludzie wrócą do domu, a z czym wrócą? Co się z nimi stanie? Są niestabilni psychicznie. Nie walczyli, nie bronili swoich domów, nie są zdrowi. O co walczyli? Wrócą.
Kyryło Sazonowa.
Wiosną 2022 roku, po wyzwoleniu Buczy, gdy cały świat drżał ze strachu, a tylko nieliczni zwracali uwagę na okrucieństwa Rosjan, jeden z moich byłych przyjaciół napisał coś w tym stylu: „No cóż, nie wiem, co się działo w Buczy. Może chłopaki oszaleli, może dowódcy nie zdążyli ich powstrzymać. Ale wciąż myślę o tym, co się stanie, gdy chłopaki wrócą do domu. I zaczną to wszystko robić z Rosjankami”.
Tak!
Nawet nie tak. Tak, tak, tak! Dokładnie.
Niech wrócą wkrótce. I zaczną „robić to samo”. To bardzo korzystne dla takich reżimów, gdy ci sadyści wrócą i zaczną gwałcić , mordować , mącić ich brudne wody.
Oczywiście, lepiej, kiedy wracają w paczkach. Ale to też jest w porządku. To szkodzi społeczeństwu. Ale generalnie jest korzystne dla reżimu.
Wszystko co prowadzi do złamania takich reżimów jest przydatne.

...słychać melodię piosenki otwierającej magazyn „Yeralash” – „Dziewczyny i chłopcy! A także ich rodzice”.
Przepraszam, ale aż się gotuje. Nie mogę się doczekać.