W odpowiedzi do odpowiedzi ecc'ego
Po pierwsze - ja Cię nie obrażam, więc czemu od razu walisz do mnie per "Matoł"? Zdajesz sobie sprawę, że to tylko świadczy o Tobie? ;)
Po drugie - przecież specjalnie dałem słowo "może" w cudzysłowiu. Żeby było jasne, że to w formie żartobliwego podkreślenia. Oczywiście, że wyjdą ponad koszty w tym roku... ale też nie będą mieli przychodów z tej gry w nieskończoność. Bądźmy realistami ;)
Cyt.: "Widać że g***o usrednileś i naganiasz na spadki bo chcesz odkupić." - a skąd Ty masz takie info? Logowałeś się na moje konto maklerskie? Widziałeś historię zleceń? Takie durne domniemywanie że jak ktoś pisze swoje zdanie o faktycznej sytuacji Spółki (wg własnej opinii - podkreślam to, żeby nie było niejasności - ja nie mam monopolu na wiedzę i mogę się mylić jak każdy inny).
Cyt.: "Co do jęczenia na temat osuwającego się kursu, przecież sam wywalales akcje to do kogo masz pretensje ?"
O jakim wywalaniu tutaj mówisz? Nawet gdybym wrzucił cały mój pakiet PKC na sell, to nie przebilibyśmy 60 groni ;P Więc to na pewno nie ja ;) I czyt. ze zrozumieniem - jestem prawie 1200 dni w akcjonariacie, więc Panie... o jakiej sprzedaży Ty piszesz :P Te moje kilka tysi akcji nie drgnęło by kursem o więcej niż 5 groni ;) Się ubawiłem normalnie...
Jak pisałem wcześniej - nie zależy mi na zaniżaniu, wręcz przeciwnie - róbcie kurs to the moon, niech pociąg odjeżdża mi z peronu jak jest tak cudownie :) Wg Was nie odkupię (najpierw musiałbym sprzedać, żeby mieć co odkupić). Ja sobie wyskoczę na "zielonej trawce" i się więcej nie zobaczymy ;)
Liczyłem na jakąś merytoryczną dyskusję odnośnie raportu w wątku o wdzięcznym tytule "Raport 2022", a zostałem zajechany przez fanboy'ów Spółki którzy lepiej znają mój stan konta maklerskiego i historię zleceń ode mnie!
Urywam dyskusję i nie "brnę dalej"... bez odbioru!
Widzimy się na księżycu jak ten ekspress InterCity ruszy w końcu z peronu!
Pozdrawiam