Dnia 2015-07-02 o godz. 22:37 ~Gorzelnik napisał(a):
> Taak turory zbudowały wartość dla siebie kosztem akcjonariuszy ! Pandorko jak ich tak lubisz mimo to że straciłaś na ich machlojkach i lawiracji swoje pieniądze to wiesz co mam dla Ciebie radę sprzedaj te swoje resztę akcji i im przelej na konto ! bo przecież oni są tacy biedni wszyscy sie od nich odwrócili !
jak mam sprzedać skoro zawieszone???
Gorzelnik możesz sobie na mnie wylewać swoje żale, choć one pewnie są nie do mnie tylko wiadomo do kogo
ale ja z tego powodu się nie zmienię i nie zmienię swojego sposobu patrzenia na to co się dzieje, słowo "lubisz" nie jest uczuciem które mam wobec Tuorów, słowo "empatia" jest tym które mam dla świata i dla Tuorów także, to pozwala mi patrzeć na świat z innej perspektywy
mogę nie pisać, uznaj Gorzelnik to za swoją zasługę dla wszystkich uczestników forum, jestem na tyle empatycznym i miłym człowiekiem, że jeżeli wywołuje emocje z którymi ciężko sobie poradzić, to nie będę tego robić
ludzie inteligentni są otwarci na inny sposób patrzenia, myślałam że po to jest forum aby wymieniać różne spostrzeżenia, ale być może istotniejsza jest funkcja terapeutyczna
pandora znika, Tuora z wami zostaje, lżej Ci się zrobiło?