Cóż ludzie dziwne rzeczy robią. Są spółki z małym wolumenem a ludzie robią kółka. Ktoś jednak to robi bo te same liczby się przewijają i systematyczność jest ogromna. Na dużych spółkach wiadomo, że kręcenie kółek jest łatwiejsze, ale tutaj widać, ktoś kto zna sytuację czyli że jest impas - niewiele osób sprzedaje bo czeka na info i a kupujący już się nakupili. Tak jak sam w coś takiego bym się nie bawił to zobacz np. kupujesz nawet po 9.10zł i sprzedajesz po 9.40 to 3%. Tutaj przez tydzień trochę papieru się przewaliło. Oczywiście nie wszystko to day traderzy bo dużo osób skupuje w okolicach 9-9.20zł bo support jest mocny. Tutaj ciekawi mnie po ile będzie spekuła wywalać - czy po 10.43zł, czy 12zł czy 13.5zł czy 15.50zł. Opcja moze być że mega wybicie i powrót do 10.43 i latanie między 10.43 a 12zł a może być że jak dobry prezes i team że wybicie do 16zł od razu i latanie 14-16zł do czasu innych info. Tego nikt nie wie. Obecnie to akurat jest ironią akurat CFG daje najmniejsze ryzyko na zarobek (jakikolwiek bo ile to już od infa zależy). Bo twardziele jak ULT i Foreveren się wykruszyli, farma to idealne 50/50 - może teraz odbić a może i do 18.5zł zlecieć. CDR to sam pewnie wiesz. Juju też pewnie bym kupił jakbym nie wisiał, ale w takiej sytuacji i to co podali w raporcie to śmierdzi na kilometr. Tak jak AT mówi kupuj to logika mówi poczekaj. ECC to już w ogóle parodia, niedługo będzie poniżej 1zł i jak widziałem, że fundy przewalają między sobą na początku to teraz czytałem że jednak wielu z forum dało się ubrać pewnie na lata. Miałem 11bita po 260 i przez sytuację na cfg opchnąłem bo nie chciałem wisieć wiedząc, że w marcu będzie sporo fajnych okazji. Widzę, że się czaisz na JJB, ale jak dla mnie to pachnie albo emisją albo upadkiem (nikt o zdrowych zmysłach nie zapowiada 4 gier na 1 rok, nie mając funduszy na nawet 1 z nich).