Spokojnie to ta sama osoba głównie zbiera co zrzuca. Przeanalizuj jak możesz i masz dane jakie ilości były wystawiane i po ile. Od tygodnia jest dokładnie to samo robione w tych samych godzinach. Powiem, że ktoś jest mocno obryty w day tradingu bo jak policzysz to na prawdę wychodzi na tym świetnie. Codziennie widzę prawie co do sekundy 12zł na kupnie na fixingu - to wiadomo, że on nagania leszczy na skup tego co kupił wcześniej taniej. Do tego nawet jak mu się nie sprzeda to i tak jak już odpali to zarobi tyle, że tacy często schodzą szybko i tracą okazję na konkretny %. Ponadto robi z 9zł support twierdzę. Trochę mi szkoda bo ucieka mi okazja a kasy już nie mam bo zakupy po 9-9.10 to majstersztyk. Jeśli to ty yhm to chylę czoła - dobra strategia działania :P bo te działanie to pasuje do właśnie takiego niby jestem za CFG ale piszę negatywnie aby ludzie zrzucali ale też kupowali :)
Dzisiaj jednak było coś innego czego nie było od tygodnia. Koleś nie wiadomo, czy przez błąd czy specjalnie wystawił 1564szt. bodajże jeszcze przed fixingiem i przez te kilka minut było widać, że jednak ludzie nie chcą sypać, bo gdyby chcieli to te 9.5 przy 1500szt. wzieliby z pocałowaniem ręki