Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  46,31 zł , zmiana od tamtej pory: 30,81%

Re: Rajd Mikołaja a następnie ...?

Indeksy sa w sentymencie i tendencjach spadkowych. zakres ruchów nieduży ale mamy miarowy spadek.
Wczoraj był ciężki dzień do handlu, osobiście praktycznie nic nie zrealizowałem sensownego. Próby były ale albo BE albo SL albo mały TP. Taki rynek
Co na dzisiaj?
Dax wczoraj zamknął sie na dzisiejszym PP a teraz jest na S2 więc można grac jakies małe odreagowanie do S1 ;lub PP.
Wybicie dołem S2 neguję grę L

Złoto zeszło do 2030 gdzie była reakcja wzrostowa ale potem spadło. Obecnie jest na 2020 i jesli nie obroni to powinien być spadek do 2000. Obrona powinna dac ruch do 2035-45

Wig20 spada jak kamień. Jesli 2190-220 nie zatryma spadków to kolejny przystanek 2150 i okolice.

Pzu obronił wparcie na 44,50. Ale jak nie wytrzyma to kolejne jest 2-3 zł niżej.

Generalnie tak jak pisałem dwa miesiące wstecz - zaczeła sie moim zdaniem korekta na rynkach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PZU -0,10% 60,58 2025-09-17 17:04:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.