Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  112,80 zł , zmiana od tamtej pory: 9,04%

Re: Racja-manipulacja

Oświadczenie byłoby miłe, ale może nawet bardziej zebranie ostatnich działań Scope i tego co po prostu zrobili. Mam wrażenie, że bez echa przeszło np dołączenie Katy Jeannot do Clinical Advisory Board, Edocera też wydaje się rozwijać i z przymrużeniem oka komentują informacje o wejściu google na rynek medyczny jako szansie na przejęcie ich w przyszłości a nie zagrożeniu, PWP regularnie wali informacjami o kolejnych udanych przejęciach które prowadzili i to w dużej mierze na 800 milionów $ + w ostatnich miesiącach... Mam głębokie poczucie, że zmęczenie GPW odkleiło się od miejsca w jakim jest SCOPE. Zaraz powinna się pojawić informacja o IVDR dla Panelu Fast, otwarciu linii produkcyjnej... Zaczynają badania w Stanach... Wydaje się to budować porządny obrazek, ale rozumiem też zmęczenie ludzi, zwłaszcza widząc te dzikie rajdy na innych spółkach wokół. Sam to czuję, ale dalej scope wydaje mi się ciekawy. Ręce pod tyłek i czekać na newsy na dzisiaj to chyba moja preferowana stategia, bo nie zmieniło się nic na minus w stosunku do 3 miesięcy temu, a raczej pojawiają się dobre info.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL 0,99% 123,00 2026-06-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.