jestem na Playway i na celon od początku ale większość akcji cln sprzedałem przy około 34zł i przy 60zł dokupiłem playway. przy 103zł po premierze FM sprzedałem parę akcji PLW i kupiłem 11 bit pod FP. dziś z rana sprzedałem do końca wszystkie akcje 11bit i wróciłem na playway. teraz mam 90% środków w playway czekając na HF i Agony. Po (mam nadzieję) udanych premierach jakąś niewielką część zarobionej kasy przeniosę na celon, być może na 11bit w ramach większej dywersyfikacji jeśli cena nadal będzie oscylować w okolicach 390zł. Na pewno na dzień dzisiejszy PLW biorąc pod uwagę że jestem na niej od początku i patrząc na jej plany na przyszłość jest dla mnie na LT... te trzy spółki mam stosunkowo dobrze poznane i wydają mi się godne mojej uwagi na najbliższe miesiące a być może i lata. obserwuje też KGHM, PZU, PKO, BFT, LVC, WLT, MABion oczywiście, Synektik, F51, CDR i Selvite, które w przeszłości miałem w portfelu z dobrym skutkiem. Zasadą główną dla mnie jest to by dywersyfikować portfel, by być elastycznym tzn. to że mówię że jestem na PLW na wiele lat to nie znaczy że tak będzie. wszystko zależy od wielu czynników m.in. od sytuacji w firmie, na świecie itp. ale na dzień bieżący spółki growe takie jak CDR, 11 bit i playway wydają mi się bardzo atrakcyjne.
Pozdrawiam