Dlatego zamiast wielkiego sukcesu i kursu ponad 10 zł była wielka klapa a teraz powolny powrót do bazy w okolice 50 gr.
"Powiem ci prosto jak tylko można, rozmawiałem z programistom który kupił LOTF a on powiedział że jak rycerz skakał to zamiast przeskoczyć normalną przeszkodę wpadał w jakąś czeluść i powiedział prosto, iż takich podstawowych błędów na etapie wydawania gry w ogóle nie powinno być... jeszcze prościej jak masz słabych programistów to nie licz na zyski... mam nadzieję, ze wreszcie zrozumiesz dlaczego ta firma nie ma potencjału to gier AAA... żadnego" - Ja kupiłem tą gre po premierze i ją przeszedłem, fakt gra miała błędy, ale nie tego rodzaju - proponuje obejrzeć polskich streamerów.
- jedynie na co narzekali gracze to przejście miedzy dwoma światami - jak grałem , no to dla mnie to było ok " jakaś forma urozmaicenia gry oraz utrudnienia"
- za dużo było platform na które trzeba było wskoczyć - na jednej mapie może było max 5 punktów grze trzeba było przeskoczyć, a tak na większości różnych map to były pojedyńcze punkty lub brak - dla wiekszość osób souls like - to było coś nie do zrobienia i upierdliwe -
- za duża ilość potworów - tu się zgodzę i z tym nie będę walczyć w mojej ocenie jak już wstawiili dużą ilość potworów no to postać powinna o wiele szybciej i dynamicznie walczyć, oraz porobić ciekawe animacje podczas walki. a to wyglądało jak byś wszedł do lasu z tępą siekierą i starał sie jak najszybciej przejsc z jednego krańca lasu na drugi. - poważny absurd zrobili.
- i wiele innych drobnych błędów.
ps. moim podejrzeniem jest to że większość błędów jakie mieli spowodowane w tej grze, były z przyczyn przejścia ze starego silnika na nowy.