Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

hmm na własnym przykładzie mogę polecić myślę dobre rozwiązanie mianowicie współprace z BZ WBK, współpraca bezpośrednio z bankiem na początek wynegocjowałem przelewy po 0,25 myślę że nie jest to zła cena za przelew biorąc pod uwagę to że nie musimy kupować żadnego programu informatycznego bank daje nam bezpłatnie dostęp do swojej aplikacji internetowej przez którą przyjmujemy opłaty wszystko współpracuje z czytnikiem kodów kreskowych, możemy tworzyć bazę danych swoich klientów wszystko działa bez zarzutu na początku miałem obawy że nie jest to typowy program tylko aplikacja ale teraz wiem że nie miałem czego się obawiać, dodatkowo za pośrednictwem tego programu można sprzedawać karty pre paid, współpracując z wbk można wprowadzić przekazy wester union (nie wiem na jakich zasadach) więc po co inwestować 600zł w program jeżeli można mieć go za darmo? jedyny koszt to ok 25 zł miesięcznie za prowadzenia konta w banku. Paczki z przelewami robimy sami i sami je wysyłamy potwierdzając tokenem. dochodził koszt kupna tokenu ok 50zł. Wystarczy zadzwonić do centrali wbk w Rynku we Wrocławiu zadzwonić i popytać potem szkolenie w Poznaniu i można działać wszystko szybko i sprawnie:)