Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Acc marzy się instytucja finansowa wg dyrektyw. A jak z kapitałem zapasowym co z kasy ludzi. Zrobią przewał z błędem systemu jak okienko miało problemy techniczne, potem że ukryte długi i cały kapitał zapasowy czytaj kasa ludzi, przepadła.
nie dajcie się wkręcić, każdy nadal będzie mógł prowadzić swoje punkty NIEZALEŻNIE jak dokona zgłoszenia tj rejestracji w jednostce do tego celu powołanej i jak ubezpieczy swój punkt.
Pomyślcie zresztą, jakie Towarzystwo zechce ubezpieczyć nowy twór acze, ze świadomością co zrobiło okienko. To raczkująca firma Spółka z naciąganym aportami kapitałem zakładowym z chłopem wyszarpanym od budowlanki w zarządzie bez wiedzy i wykształcenia. Reszta oprócz Oliviera podobna (oj zaplątałeś się chłopie w złe towarzystwo, albo taki z ciebie prawnik i szkoleniowiec i mądrala jak z koziej d...y trąba)
Przewałem pachnie na odległość, trąci jak nieświeże jajo, przez skorupkę czuć.
Do tej pory bezkarnie kradli i przywłaszczali sobie dorobek innych to co tam taka kasa z rynku. Sama wejdzie, wezmą i wystawią agentów. Ludzie chleb wam z ust wyszarpią na wasze własne życzenie a ludzie wam w twarz naplują i okrzykną złodziejami.