Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

Wypowiedź z 00:04 nie była moja, więc nie będę się ustosunkowywał do komentarza względem nie mojej wypowiedzi.

A porównywanie akurat uważam za jaknajbardziej zdrowe i na miejscu. Korzystam już z innego systemu, więc myślę, że nieuczciwe byłoby o tym nie poinformować. Nie przypominam sobie, bym stwierdził, że Twoj system jest gorszy. Natomiast zadałem kilka pytań, które uważam za istotne. Gdybym chciał wyrazić brak szacunku - myślę, że potrafiłbym to zrobić jednoznaczniej.

Powtórzę (nie wdając się w szczegóły):
Prowizja w accadii - 0,20 do 0,28 (+0,04)
Prowizja u Was - 0,28 do 0,30 (+0,10)

nie wiem jak to liczysz, że wychodzi na to samo. Ja mam 0,20 gr np.
2 gr różnicy, to wartość "psychologiczna", ale tu jest trochę więcej. No i jeszcze koszt utrzymania rachunku dochodzi, a to już wymierny pieniądz. Ale umówmy się, że nie jest to miejsce na wykazywanie "moje na wierzchu". Dlatego moja uwaga , żeby zamieścić Was na stronie Pepe, bo tam porównywane są takie pomysły, a Wasz uważam za interesujący.

Za pdf dziękuję, wygląda obiecująco. Mało o czytniku kodów przeczytałem, albo troszkę jest to dla mnie niezrozumiałe, a akurat w moim wypadku to ważne. Programów nie będę tu porównywał, na chwilę obecną pozostanę przy swoim. Dziękuję jednak za materiały i zainteresowanie.