Forum Zakładanie firmy

Re: punkt opłat

No bardzo ciekawe. Widzę, ze ten rynek zaczyna iść w kierunku, którego się spodziewałem. Wymyśliliście coś, co już wcześniej wymyśliła accadia i nareszcie jest z kim ich porównać.
Tylko, że oni mają trochę lepsze warunki. Prowizja w banku 20-28 gr (wkrótce tylko 20) u Was 28 do 30. Oni biorą 4 gr - Wy chcecie 10 gr. Przy ilościach rzędu 5000-10000 tys przelewów - to już jest znaczące. Wy dajecie kontakt, oni dają kontakt, lub bezpłatnie subkonto, a to też są pieniądze, około kilkudziesięciu złotych miesiecznie. Sprzedajecie to od 1000 zł do 2000 zł netto.. no to nie jest źle, w porównaniu z innymi. W accadii współpraca zaczyna się od 300 zł netto. No i accadia jest już na rynku, a Wy się właśnie pojawiliście.
Ja już mam u siebie system, który mi się sprawdza rewelacyjnie i na rynku nie widzę na razie nic lepszego. JACK - podaj coś, co by mnie przekonało do Was, że mi się opłaca.
To co mnie intresuje to ten program, co potrafi ? Jak wygląda wysyłka danych do banku? Do tych programów bankoych konkretnie ? I jakie banki wchodzą w grę ?

Jakby nie patrzył - rozwiązanie interesujące, myślę, że PEPE mógłby umieścić je na swojej stronie. www.pepe_punkt.w.interia.pl