Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,07 zł , zmiana od tamtej pory: -31,01%

Re: przychody XII

Dnia 2017-01-09 o godz. 09:35 ~devilek napisał(a):
> człowiek uczy się całe życie, uważam że odczekałem swoje i mam swój scenariusz. Jak zacznie spadać wychodzę. Pobrałem już co nieco lekcji, jestem nastawiony zupełnie neutralnie bez emocji. Na razie skupiłem niewielką ilość w stosunku do tego co miałem. Zobacz obroty się znacznie poprawiły i zaczęły się normalne sesje. Nie uważasz że się poprawiło ?

nie, devil, nie uważam, ze poprawiło się. Przeciwnie. Jest sprytna, ale agresywniejsza dystrybucja. Taktyka wciąż ta sama. Obroty się poprawiły? Bo aviva mieliła, by wywalać... Ty i wielu łykało to jak młode pelikany żaby, a oni keszowali...

Uważam, ze rozczarowanie przyjdzie, jak będzie info o dywidendzie. Albo że jej nie będzie, bo tym razem Ilona o Pięknym Uśmiechu jakoś nie była skłonna do obietnic, ze akcjonariusze "będą zadowoleni"...

zaś action... - cóż, zawsze miałeś skłonność do łapania spadających noży, ale tam chyba na DT można czasem coś ugrać...

rozumiem też, ze ogłoszone przychody za grudzień zadowalają cię...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.