Panowie nie ma sie co nakrecac..kazdy wie pod co i tak dalej..patrzymy na rozwój sytuacji..miesiac jak przeloza dla mnie nie stanowi roznicy..zeby zarobic konkretnie..bo ostatnia zagrywka ponizej pasa..i godzina przelozenia walnego..obudzili sie z t- mobile..przeciez p.Wolny doskonale wiedzial o tym jak sie chce polaczyc..bylo badanie..takze to tylko pretekst..pytanie na co? 31 sierpien isok..wtedy rozwiewaja sie wszelkie watpliowosci dla niego? Fundy w klinczu..tu p.Wolny dyktuje warunki i cos mi sie zdaje ze za duzo chce z tego tortu..ale to on rozdaje tu karty..wedlug mnie to jest glowny powod..nie moga sie pozrozumiec co do przydzialu akcji..ile i dla kogo..o to chodzi..nie o isok..wszystko to tylko presteksty..ktos by powiedzial - przeciagaja czasowo zeby zenic..ale ja zenienia nie widzialem..zagrywka jak..i jeszcze na pokladzie spekula..tu jest tez mylne..fundy stoja z boku i czekaja na rozwoj sytuacji..jak uchwala emisje wtedy depna. A my wzniesiemy sie na nowe pulapy..a teraz impas..