Masz prawo mieć opinię ze grafika jest słaba, poniewaz jest to Twoja opinia i spoko
natomiast opinia mediow i zdecydowanej większości komentujących jest taka ze grafika w segmencie pixel art
jest wywalona w kosmos, a oświetlenie dynamiczne i obrót kamery jest innowacją której do tej pory nie było
w tego rodzaju grach.
To są fakty, walka na tym krótkim filmiku tez wzbudziła entuzjazm, grafika to bedzie ostatnia rzecz jaka zadecydowałaby
o sukcesie gry bo świadczyło by to o tym ze genialna grafika kompletnie nie trafia do graczy.
Tez mam ciężkie chwile z tą spółką, naprawdę zdziwiłbyś się gdybym opowiedział ile mnie to kosztowało
ale Holstin póki co jest prowadzony wręcz perfekcyjnie, polityka informacyjna jest dobra, nie trzeba się domyślać
wazne informacje są podawane na bieżąco nie ma sensu starych spraw przekładać na nową rzeczywistość.
Można żyć przeszłością ale chyba szkoda na to czasu i do niczego dobrego to nie prowadzi, po co frustrować devow
żalami co w przeszłości robili źle? lepiej propsować to co teraz robią dobrze, takie moje zdanie w tym temacie.
pzdr