Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,33 zł , zmiana od tamtej pory: -8,26%

Re: Przestańcie bredzić o wycofaniu z GPW.

No i to jest duch bojowy i racjonalny !!! Każdy niech się weźmie w garść i podyskutować filozoficznie to możemy wszysy sobie na forum albo gdziekolwiek jak będą już po trollach i ich zleceniodawcach zgliszcza a akcje GRENEVIA sprzeda każdy po cenie którą uzna za odpowiednią dla siebie, ale niech mi tu nie jęczy ktokolwiek tych farmazonów defetystycznych... Od zawsze nakreślałem jedynie moim zdaniem uzasadnione faktami i danymi ze sprawozdań finansowych minima... Jeśli ktoś chce kapitulować nieustannie za 4 PLN, to miał okazję na skoku kursu do 4,5 PLN i nie wiem co tu dalej ten osobnik robi... Uważam że ze zbrojeniówką już dziś minimum wynosi 7 PLN a za 2-3 lata gdy będzie prawdopodobnie około 500 mln PLN zysku netto rocznie a w GRENEVIA zgromadzą już ponad 2,5 mld PLN gotówki (około 5 PLN na akcję) to i 10 PLN będzie absolutnym minimum za akcje GRENEVIA, więc komu się spieszy ??? Allianz i inwestorzy indywidualni zyskują z każdym kwartałem i rokiem wzrost wartości realnej akcji które kupili, a Tomuś jeśli chce zabrać GRENEVIA z GPW musi się liczyć że ciągle cena którą będzie musiał zapłacić funduszom rośnie z czasem i Allianz to wie i może czekać dla własnego zysku, więc czemu Wam miałoby się spieszyć, gdy olaliście wezwanie dla frajerów za 2,12 i 2,75 PLN ??? To tamtym się spieszy i stąd ich gniew, że 2,12 i 2,75 PLN nie zadziałało i mają widzieć i wiedzieć, że wszystko poniżej 6 PLN już dziś mają gwarantowane, że nie zadziała, a jak będzie i po ile, to Allianz bazorowemu cwaniaczkowi podyktuje i pokaże wszystkim... Pokażcie mi armię, która przed wojną i bitwami jęczała że się nie uda i wygrywała... Bądźcie jak lwy a nie jęczące barany z którymi można tylko iść na rzeź a nie bić trolle i pierdoły za nimi stojące !!! Pozdrawiam Wojownicze Żółwie Ninja, bo z zapłakanymi Muminkami to do boju iść nawet szkoda czasu i niech każdy wspomni naradę u Elronda, gdzie podstawową kwestią było to, żebyśmy wszyscy walczyli zgodnie ze złem o ostatecznie zwycięstwo, nie zaś kłócili się między sobą kto i za ile sprzeda ten pierścień wrogowi :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRENEVIA -0,16% 3,06 2025-10-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.