ja, znienawidzony przez tę forumowa gawiedź,
ta hybryda fanapli i zjablikorn nazywany ''etatowym pracownikiem platige'' - hehe - czego, to trolle nie wymyślą?
a więc,odsyłany do psychiatry przez dr zbyszka cytuję go:
cyt
'' Kilka lat temu robiłem rozeznanie na temat spółki i wyszło mi, że to zła inwestycja ...''
bla bla,... chyba każdy z minimalną nawet ilością szarej masy zauważy kompletnie nietrafioną tezę
mam na myśli to, że czas nie stoi w miejscu i to co, tu i teraz to
jednak nie powinno się odnosić do tego co było kilka lat temu!
szczególnie, że badając inwestycje na rynku patrzymy na przyszłość
jeśli branża do tego jest cyfrowa to kilka lat może się okazać niezłym dopalaczem zmian, tutaj zdecydowanie na lepsze
i tutaj ośmielam się zauważyć, że pli osiągnęło duży sukces - co prawda jeszcze nie odzwierciedlony wyceną nc grajdoła -
ale, gra toczy się dalej i obiektywnie należy stwierdzić, że więcej jest argumentów za wzrostem niż spadkiem kursu
oczywiście, nie będę kolejny raz wymieniał co się zmieniło na plus i jaką pozycję osiągnęła spółka w wymiarze globalnym
cieszę się, że udało mi się zniechęcić zbyszka do inwestycji w pli, po co taki gość co niewiele rozumie czym zajmuje się ta spółka?
znamienne jest to, że patrzy się tak subiektywnie jak: moby, zbyszek czy, inni co boją się jak ognia tych akcji
hehe, czy na pewno się boją i ostrzegają jako dobrzy samarytanie innych aby stąd uciekać?
raczej nie, raczej naganiają na spadki, aby sobie zaparkować towar po okazyjnej cenie, a czyż taka nie jest obecna?
dla inwestora z dłuższym terminem na pewno, dla trollo- spekulancika zapewne nie, taki chce zawsze załapać się z kupnem na lokalny dołek a wyrzucić na lokalnej górce!
będę czekał na takich jak wy po 108 zeta! już ten co kręci tu lody od jakiegoś czasu -animator/ gruby spekulant - się o to postara, chodzi o to, aby tacy jak wy oblizywali się i z niedowierzaniem patrzyli na wzrost notowań, aby w końcu ulec emocjom i kupić
my owszem może i ulica, wy subiektywni defetyści to taka boczna, ciemna i pretensjonalna uliczka...jak na razie wyszukująca argumenty obojętnie jakie: żona, nie żona, kochanka? hehe, aby tylko nie kupić akcji spółki, jednej takiej w polsce i w tej części europy, znanej już na całym świecie
fajna spółka, cena - moim zdaniem - też fajna >>>> nie jest to w żadnym wypadku rekomendacja ani naganianie tylko prywatna opinia, oczywiście koszty bycia wizjonerem i odkrywcą tych akcji, niestety personalnie poniosłem - to, może zaboleć, ale do pewnego czasu, który już się zmaterializował...a, ostatni nie tyle będą, co muszą być pierwszymi, bo tyle szmatławych tematów jest na gpw granych, że naprawdę >>> spokojnie poczekam, aż kapitał zauważy tę spółkę z silnymi podstawami do zupełnie innej zabawy i wyceny!
ps. autor poniższego artykułu zauważa, że bloober może się uczyć odo platige jak zarabiać gotówkę, ale pomimo tego nc 4 x niżej pli wycenia, przypadek? hehe, wszystko ma swój czas: przyjdzie czas i na PLATIGE IMAGE
https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/platige-image-bedzie-produkowac-swoje-seriale-i-wspolpracowac-z-bloober-team-wywiad/8zy1jft