Witam,
Właśnie przeczytałem wpis halinka.j
Rozumiem że autor miał świadomość że zamieszczając taki wpis łamie prawo i naraża się na sankcje karne. Rozmawiałem również przed chwilą z Panem Stanisławem Dygudajem który rzeczywiście dzierżawił Fausiankę prze 17 lat i dwukrotnie przegrał przetarg w konsekwencji nie kupując nigdy zakładu. Dlatego też ma żal i roszczenia finansowe do wójta gminy i poprzedniego właściciela. W rozmowie ze mną przedstawiał trochę inną opnie niż ta przedstawiona w poście osoby nazywającej się halinka.j ( co dziwne ten sam post można przeczytać na innych forach ale z innym nikiem- ciekawe co chce osiągnąć)
Reasumując w dniu dzisiejszym zleciłem prawnikowi Spółki skierowanie wniosku do prokuratury o ściganie osoby o niku halinka.j. Mam nadzieje jeszcze w tym roku wystąpić przeciwko autorowi postu z roszczeniami finansowymi o zadośćuczynienie.
Tak Spółka ma problemy co wyraźnie można wyczytać w oficjalnych komunikatach publikowanych na stronie Giełdy jednak działania podejmowane przeze mnie nigdy nie miały na celu oszukać kogokolwiek czy też wprowadzić w błąd, każda próba zdyskredytowania Spółki spotka się z ostrą reakcją z mojej strony.
Z poważaniem
Krzysztof Marciniak