Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: przeinwestowanie na rynku energi argumenty

10) kto sie bedzie w polsce budowal przy cenie stali 2400zł/tona, beton b15 300zł/m3, drewno 900zł/m3, blacha na dach 30 lat gwaracji 35zł/m2
ja to widze
kto ci kupi tak drogi material
nieliczni
nie widze przyszlosci przy tych cenach o robociznei nie wspominajac
ja zarabiam srednio ale jest mi coraz ciezej zaroibic na material
gdzie jest polimex, mostostal warszawa, pbg, gtc
gdzie?
ceny musza spasc bo nie ma innego wyjscia
11) umowy smieciowe
robi sobie taki mlody 2 lata na umowie tymczasowej z minimalna gaze
idzie do banku i chce kredyt a bank w smiech
bez kredytu system imploduje
sami na siebie bata kreca, przemysl zatrudnia mlodych przez agencje pracy tymczasowej, wyzyskuje ich a potem kredyt siada i zamowienia spadaja, kolo sie zamyka
klauni

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KGHM 0,16% 189,65 2025-11-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.