mam podobne myslenie mysle jak nabiora pozycje na nowej seri w miejscu szalu nie zrobia 90 tys popatrz na sp na miesiecznym rsi pokazuje trend do dolu mozna zalozyc podwojny szczyt ale trzeba przebic dol pisalam we wczesniejszy postach ja za tym obstaje moga troche pocudowac 2,3 tygodnie u nas sadze ze 2430 to maks chyba ze wymysla euforie na swiecie co do lata na stanach to zwroc uwaga na rsi pokazalo trend na dol idealnie drugi szczyt byl na nizszym rsi ja bralem S to jeden z lepszych wskaznikow nie do oszukania w dluzszym terminie teraz widze to na miesiecznych mozna zaryzykowac powoli S oczywiscie z ostroznoscia i nalezy pamietac ze to idioci co do chetnych do pozycji piszesz kto normalny wezmie L jak stany juz odbily mamy rozliczenie nasi pokazuja najwieksza sile przed spadkiem i ciagna zeby sie ludziska bali S brac i potem jak dojda do okreslonego poziomu zwrot z niczego wystarczy ze stany nie beda spadac to beda podbijac teraz bedzie ciekawa gra odnies sie co to szczytu na miesiecznym na sp i do rsi waluty opisze w skrocie wyglada na to ze euro do dolara ma dosc ale biore jeszcze wzrostowy scenariusz pod uwage ciagnieci do poziomu 1,36 bez trzymanki wtedy zrobia euforie na gieladach ale to zyczeniowe bardzie prawdopodobne jest juz zejscie eura do pozimu 1.26 lekka podbitka i do 1.19 i nastepnie po ograniu do 1,09 to tak po krotce zobaczymy powodzenia