Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: przeinwestowanie na rynku energi argumenty

no to mamy podobne patrzenie poatrz dodruk w stanach LTRO dmuchane wiadomosci tylko po co mysle ze wiesz doskonale wsadzaja ludzi na mine uspokajaja chca S na nowych seriach wiadomosci sa zjedzone pchaja juz od miesiaca a popatrz na miesieczne wykresy na stanach sp dj nasidi mnie nie interesuje tam sa formacje podwojnych szczytow do zrealizowania ale nalezy przebic dna zakladajac ze to to wczesne zalozenia pomagaja zarabiac jak juz wszyscy to zauwaza to jest pozamiatane kiedys pisalem o tym ze nie bedzie wiekszych spadkow na stanach jezeli nie uformuje sie podwojny szczyt na miesiecznych ja mam co chcialem ale sie nie dopalam to byl watek okolo 3, 4 miesiace temu na roznych wskaznikach widze ze trend pokazuje sie do dolu a oni ciagna w odwrotna i to powoli jest to ja nie jestem zwolennikiem walut ale nalezy je obserwowac jak rowniez sorowce sadze ze bedziemy mieli zjad po nabraniu lopow na nowej seri mysle nad tym jak to rozwiaza jedna z wersji ciagna do gory w oklolice 2430 i tam stojka i rosnacy lop w miejscu gorzej jak scenariusz jest inny poczekamy spokojnie zauwaz jak dobre wiadomosci rzucaja na rynek powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KGHM -0,03% 195,60 2025-11-12 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.