Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,85 zł , zmiana od tamtej pory: -38,93%

Re: Przed ZWZ PHN 29.06.2021r.

Dnia 2021-06-26 o godz. 18:50 ~jo napisał(a):
> Witam Qgen
> Mam pytanie dlaczego Twoja AD nie zgada się z tą z wykresami z Stooq dla W1 jak niżej możesz mi to wyjaśnić
> Pozdrawiam
>
>https://i.imgur.com/8AEWH2g.png

Pokazuję AD na interwale dziennym, na nim dodaję i odejmuję wolumeny a nie jak ty na interwale tygodniowym.

60 minutowy H

Kupowano walor , do max. na AD czyli dnia rekomendacji Santandera. akcja rosła ale AD spadała. dystrybucja na wzrostach. Przyszedł kom. i RB z początku czerwca i wprowadzono akcje serii C (z warrantów serii A i B ale więcej nie będzie, na forum straszono że ponad 700 tys. czeka. a więc ktoś zagrał na krótko i teraz silnie zbiera na co zwracałem uwagę.

Krótko: AD może na różnych interwałach pokazywać różne stany ale na tych samych interwałach winno być podobnie we wszystki programach

Tu wygląda że Santander swoją rekomendacją wskazał wycenę dla "akcji pracowniczych" by pracownicy 2x się zastanowili czy warto za bezcen oddawać a podsypywanie paroma sztukami było widoczne podczas ost. sesji. Cały arkusz podaży PHN na sesji piątkowej to 23 tys akcji co cena prawie 3x wyższej niż zamknięcie. Ktoś skupuje trwale PHN i to widać właśnie i na tyg. dziennym ale i godzinowym a ile to kwestia jak się liczy z jakiego interwału, dla mnie dzienny jest w miarę najlepszy.

https://images92.fotosik.pl/516/bf36cefe8f1fed64.png

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PHN 0,00% 9,68 2025-10-15 15:34:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.