Konferencja na plus. Sprawko za 1 półrocze jest teraz badane przez Deloittea, to jest przegląd więc myślę że 2-3 tygodnie i powinniśmy dostać informacje jak sytuacja ale z wypowiedzi można wywnioskować że jest dobrze, na pewno na tyle dobrze że podwyższona prognoza jest nie zagrożona. Co do stacji to generalnie przyglądają się sytuacji ale póki co czekają na informację czy będzie to wymiana aktywów, czy wykup cashem i ewentualnie z kim Orlen miałby w tym temacie nawiązać współpracę. Spółka kontynuuje politykę low costową więc nie sądzę żeby rzucili się na stacje i myślę że dobrze, firma celuje w jak największy stosunek jakości do ceny a zapewne te stacje będą miały podbitkę cenową. Fotowoltaika się rozkręca, zgodnie z planem, ale na efekty jeszcze trochę trzeba poczekać więc ja dalej podtrzymuje swoje zdanie że w 2020 to będzie na granicy rentowności może jakiś mały zysk, a od 2021 robimy wynik. Co do 2021 to już na Q1 parę milionów zysku będzie ale nie pamiętam szczerze w jakim to business line, chyba na gazie. Sporo by pisać, warto sobie konferencje w wolnym czasie obejrzeć żeby na chłodno wszystko przeanalizować, ale ogółem w moim odczuciu wszystko dalej stabilnie i powoli do przodu :)