Mój drogi Warenie 2,
Ja jestem normalnym facetem a nie Bogiem i tak jak każdy popełniam błędy. Dlatego bronie swoje pozycję stop lossem i mam nadzieje, że to pojmujesz i rozumiesz. Wielokrotnie w swoich wypowiedziach pisałem to co teraz do ciebie napiszę, a mianowicie, gdybyś miał 40 procent trafionych inwestycji, to byłbyś bardzo szybko, bardzo bogatym gościem. Zapewne wiesz dlaczego a ponieważ o tym tu na łamach tego forum pisałem wielokrotnie, więc nie będę się powtarzał, chyba, że nie wiesz, to wtedy specjalnie dla ciebie.
A teraz nieco o tobie. taki jesteś wspaniały, taki rzetelny i uczciwy a dlaczego, wybrałeś z moich wpisów jedynie, to z czym ci było po drodze ?
Podam ci kilka przykładów.
1. Przy kursie ponad 70 groszy napisałem na MIT sprzedaj. Dwa dni temu te akcje były po 14 groszy, ponad 80% straty. dla kogoś kto mnie nie posłuchał.
2. Sfinks, Sprzedaj po 2.35. Kust osiagnął 2.40, po czy spadł na 1.06
3. Sprzedaj Trakcję, przy 1.50. Kurs następnie spadł ponad 50%
O JSW TPSA nawet nie wspominam.
Na ARCTIC , napisałem , że tworzy się trójkąt na wiele miesięcy przed wibiciem i taki się stworzył a następnie kurs wybił się do góry a ja zakładałem, że zrobi jeszcze jedną falę spadkową. To wszystko jest na forum, więc nie wciskaj kitu dzieciom i jeśli już coś o mnie chcesz napisać to uczciwie.
Pod sam koniec 2013 roku napisałem, że czeka nas bessa fali ,,C,, cyklu podstawowego Ralpha Elliotta. To ja się ciebie teraz pytam, co w tej chwili mamy, może ty widzisz hossę na szerokim rynku ?
Jeśli tak, polecam salony vission express, okulary robią najlepsze.
I myśl, myśl człowieku, myślenie ma kolosalną przyszłłość.
Chodzik Księżycowy