Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,34 zł , zmiana od tamtej pory: -69,93%

Re: prorocze słowa -----------cyt,,To się nazywa manipulacja, ... "

Dnia 2014-11-24 o godz. 13:55 kamerdyner-profesora napisał(a):
> Przeciez to brednie. Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i
> oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja, która tu na
> akcjach na kontraktach odbywa się co dnia. Zawsze mam pozycje
> zabezpieczone stop lossem i po to on jest aby chronić zyski i nie
> Chodzik Księżycowy

Ja przecież zupełnie się nie wypowiadałem, a ty komentujesz to jakbym GROM wie co napisał (buhaha). Ja jedynie pozwoliłem sobie zamieścić twoje (kilka zw WIELU) wcześniejsze REKOMENDACJE. Niestety nie tylko, że były chybione, a były kompletną KOMPROMITACJĄ.
Chcesz tu z ludźmi dyskutować, podpowiadać im - rekomendować (kupuj to, sprzedaj tamto !!! ), gdy po TOTALNEJ KOMPROMITACJI twierdzisz, że wcześniejsze błędne ,,rekomendacje" były cyt,,Napisałem tak aby wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce. To się nazywa manipulacja".
Myślałem, że się pobawimy, ale twoje obecne tłumaczenie jest zwykłą żenadą i farsą.
Gdyby to była prawda to ponownie jesteś SKOMPROMITOWANYi to jako osz (ust), ale jestem przekonany, że to tylko twoja śmieszna obrona bo wolisz by cię mieli za osz (usta) niż glu(pca).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SFINKS -0,25% 0,40 2025-10-02 16:39:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.