Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,14 zł , zmiana od tamtej pory: 112,28%

Re: Prezes skupuje, Ja także....

Faktycznie po tym błyskotliwym wpisie i analizie psychoanalitycznej jestem już przekonany, że to czyste siły rynkowe ustaliły dzisiejszą cenę.
Zamieszania ze stanem posiadanych akcji to wcale nie było (to tylko urojenia - ale to zapewne już lekarz dokładnie określi).
Kurs uwalający się o 60% w rok przy rekordowych zyskach to faktycznie "przeciętnie" to wygląda, tu logika nie jest pokrętna.
No cóż, tacy inwestorzy jak ja kilkudziesięcioprocentowy spadek kursu oceniają jako dramat tacy jak Ty oczywiście jako szansę, tu kupisz i jak wzrośnie to napiszesz ile zarobiłeś jak spadnie powiesz że dopiero czas kupić i znów na forum pokażesz swój intelekt!

Co do pytania, kto od nich kupił to zastanów się kto kupuje gdy spółka rośnie a prezes komunikuje że zwiększa zaangażowanie ?

Wczytaj się dokładnie (wolno) w mój post i może uda Ci się zrozumieć, że nie ma tam żadnej 'pokrętnej logiki' a tylko fakty.
Przeczytaj komunikaty, kiedy i ile prezes kupował, otwórz notowania i zobacz jaki jest kurs.

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.