Uderz w stół ? Odpowiedziałeś już na ogłoszenie o pracę czy wystarczy pisanie farmazonów pod klauzą, że "nie jesteś doradcą finansowym" i by jednak nie brać poważnie tego co piszesz ? Bo to też dobry motyw z tym ekspertami co niby wiedzą, ale jak coś to oni nie rekomendowali zakupu. Ja nie jestem specem od "analiz", a tym bardziej nie żyję z abonamentów bo sam potrafię zorganizować sobie pieniążki bez wmawiania ludziom farmazonów.
Ja nie z tych co się oburza na polityków, gdy wałki kręcą, ale gra do jednej bramki z naganiaczami na różnych forach, a po premierach piszę w stylu "kto mógł przewidzieć, że skończy się klapą". Na Pyramid Games już nie naganiają widzę, pacjent sztywny, ale co ludzi wtopiło siana w tego hita to inna sprawa. Zobaczymy jaką narrację będziecie mieć po premierze Invincible bo ostatnim razem pisaliście farmazony, że mogą do gamepassa wejść. W weekend Xbox reklamował nowe gry na gamepass i waszego hita jakoś tam nie widziałem.
Znalazł się, święty z ekipy co to jeżdżą po Emilu Leszczyńskim, redakcyjnym koledze pewnego pana z pisma Top Secret przypadkiem związanego ze Starward i Stockwatchem, a sami naganiają na forach na wielki hit. Hatfu !