Wiecie co - to co się dzieje na tym forum to DRAMAT!
Jako osoba zainteresowana kupnem ubezpieczenia chciałam się dowiedzieć czegoś na temat ubezpieczeń Pramerici od osób, które mają takowe i są z nich zadowolone bądź też nie. A zamiast tego mogłam sobie poczytać jak agenci różnych towarzystw przepychają się pomiędzy sobą!
Wierzcie, bądź też nie, ale takie zachowanie nie rzutuje pozytywnie na całą firmę!
A dodatkowo osoby te nierzadko obrażają się wzajemnie, wytykają literówki i błędy ortograficzne.
Poza tym jakaś managerka pochwaliła na tym forum osobę o nicku lp, że świetnie broni swoich racji (racji firmy) i zaproponowała mu awans - i to ma być profesjonalizm, etyka - proponowanie publicznie awansu, bądź chociażby pochwała za obrzucanie innych błotem?!?!?!?!?
Zastanawiałam się nad tym ubezpieczeniem, ponieważ warunki nie są złe, a składka rzeczywiście relatywnie niska, ale po dokładnym przestudiowaniu tego forum, doszłam do wniosku, że nie chcę mieć do czynienia z firmą, której jedną reklamą są przepychanki agentów na forum dyskusyjnym. Może macie rację, że dobry produkt nie potrzebuje reklamy w mediach, ale widzę, że przyjęliście inną taktykę - agresywne atakowanie wszystkich forów internetowych, a wypowiedzi Life Planerów na nie najwyższym poziomie.
I proszę nie atakować mnie i nie nazywać konkurencją, bo z branżą ubezpieczeniową nie mam nic do czynienia, a wstępnie analizując produkt uważam, że jest on dobry. Po prostu nie podoba mi się sposób, w jaki agenci Pramerici wypowiadają się na tym forum. To co zobaczyłam to chyba najbardziej agresywna kampania reklamowa jaką znam i to bezpłatna. Profesjonalizm i etykę firmy mierzy się miarą profesjonalizmu i etyki jej agentów, a ta, przynajmniej na tym forum pozostawia wiele do życzenia .... Nie chcę być ubezpieczana przez firmę, która ma takich pracowników.
Jak już wspomniałam - mój post nie dotyczył samego produktu, bo ten uważam za dobry.
Po prostu agenci firmy wystawili sobie sami antyreklamę na tym forum.