to ze to nowa placowka to nic nie znaczy w strzelcach byla agencja wiec przejmiesz klientow nie masz bazy jeszcze wiec trzeba ja stworzyc wiec jak myslisz na jakiej podstawie ?? ksiazka tel i dzwinic tak bedzie niestety nie podam gg bo nie chce miec problemow jestes juz ztrudniona jesli chodzi o strzelce wiec podejmiesz te prace szczerze uwazaj na kiero. reg miej oczy dookola głowy i nie daj sie zwiesc no i naucz sie gnebic pracownikow bo w slaskim taki system panuje zastarszanie i grazby nie wiem za co maja tego super pracodawce to co sie dzieje w skoku niech nikt mi nie mowi ze tak jest w bankach nie wiem czy masz juz doswiadczenie w bankowosci bo na kiero w skoku ida rozne osoby np takie ktore pracowaly w salonie sieci tel kom jako doradcy jesli masz konkretne pytania to pytaj odpowiem co do planow zapomnij ze masz deklarowac 100 musisz wiecej bo inaczej twoi pracownicy nawet podstawy nie dostana co dopiero premie jesli nie wyrobicie planu na poczatku bedzie inaczej bo nowy oddzial ale potem powodzenia