Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Praca w SKOK Stefczyka?

W każdej pracy są lepsze i gorsze strony i trzeba się z tym liczyć, nigdzie nie jest kolorowo, chyba, że zakładasz własną działalność i jesteś sobie sterem, żeglarzem okrętem. I tak zawsze są jakieś problemy i trzeba się do tego przyzwyczaić.

Ja zaczynam dopiero pracę w skoku i nie wypowiada się na temat pracy u nich, ale na samym początku dali mi dzień wolny, ponieważ miałam ważną wizytę u lekarza. Wynika z tego, że dbają o przyszłego pracownika. Dodam tylko,że nie mam tam żadnych znajomości.

Jestem teraz w nie za ciekawej sytuacji finansowej, pracy szukałam ok 4 m-c. Zadzwonili do mnie, byłam na rozmowie i w ten sam dzień przyjęli do pracy. Na początek mam średnia krajową, dodam tylko, że mieszkam w małym mieście, gdzie jest duże bezrobocie. Oczywiście, że w większy mieście pensja jest wyższa, ponieważ utrzymanie jest droższe - ludzie w całej Polsce nie ma takich samych cen....

Po jakimś czasie napiszę czy jest ok czy też nie. Mam nadzieję, że wszystkie niezadowolone osoby znajdą fajną pracę, a te pracujące w Skoku zdobędą awans itp:)

Głowa do góry pesymiści:) Pozdrawiam