Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,00 zł , zmiana od tamtej pory: -85,67%

Re: Pozytywny przekaz

No właśnie ta płynność boli akurat najbardziej. Wiem też, że dopóki ona się nie poprawi, duża część inwestorów będzie czekać z wejściem, bo w czasie paniki nie ma jak wyskoczyć z butów. Najlepszym scenariuszem dlatego też jest zakopanie akcji :)

Mojemu koledze udało się sprzedać część akcji za 19.90, bo ustawił sobie tak dla funu w tej cenie i na otwarcie jeden z sesji mu ściągnęło.

Spokojnie do tych poziomów Carpathia powinna wrócić i wręcz 20 zł uklepać w ciągu kilku miesięcy.

W tym na pewno pomogłaby rzetelna analiza raportu przez jakiś branżowy portal typu bankier, strefainwestorow czy money z zarysowaniem przyszłości.

Carpathii nie pomaga to, że na NC jest kupa przepompowanych balonów i spora liczba "poparzonych" na naganianiu. A INC dodatkowo jest kojarzone z NC właśnie..

Najlepsze wg mnie przed nami, czyli odróżnienie balonów od konkretnych spółek na NC, a wśród nich elita - spółki ze stajni INC.

Do tego pomoże podbój Rumunii z Movie i.. Lewandowskim ;)

Z drugiej strony musimy pamiętać, że w tak nieprzewidywalnym świecie, w jakim przyszło nam żyć, najlepiej mieć mocno zdywersyfikowany portfel i Carpathia przynajmniej u mnie wpisuje się jako element nieruszalny, zakopany, longtermiczny :)

Pozdrawiam serdecznie, ciesząc się z tego, że tu taki spokój :)

Ps. Na PragmaGo też jest wciąż spokój na forum i może dlatego spokojnie rośnie ;) Najgorzej jak wpadną naganiacze...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CARPATHIA 0,65% 1,55 2026-02-17 09:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.