Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,69 zł , zmiana od tamtej pory: -25,75%

Re: Pozdro dla kumatych

Ale Ty nie rozumiesz jednej prostej rzeczy. Musiał kłamać o premierach bo nie mógł powiedzieć, że pracuje nad DKR bo miał zakaz. Ujawnił to dopiero gdy Nintendo ujawniło to w prezentacji. Logiczne jest, że przy takiej umowie musisz odstawić wszystko aby dopiąć kamienie milowe i jak widać udało mu się to zrobić, skoro dostał datę premiery oraz prezentację a teraz nawet świat nintendo. Serio nie muszę tego tłumaczyć.

Jeśli rzucasz wszystkie zasoby na to aby jedną grę zrobić bo masz taką umowę a nie inną to poświęcasz inne premiery bo zapewne tam nie ma kar umownych. Wszystko zostało skalkulowane, a nawet jakby były kary to umowa nintendo musi je zniwelować stąd masz jeden priorytet - DKR. W styczniu uwolnią wszystkie zasoby.

Ja strzelam i oceniam szanse, na wydanie tych 3 remake na które czekamy do marca 2025 r. Czy się przejadę? nie wiem. Nawet nie masz pojęcia ile zwiększyłem posiadanie w ostatnich miesiącach. Ja będę czekał z popcornem. A Ty będziesz wylewał chejt i żale. Wspomnisz moje słowa :)

I myślę, że jakiś remake otrzymamy w grudniu, albo przynajmniej daty premier. Widzę tutaj nintendo direct w grudniu i tam ogłoszenie którejś daty, a może nawet 2. To jest mój cel i oczekiwanie. Jeśli nie, to dalej zwiększam posiadanie. Prędzej czy później rynek wyceni DKR i inne to co jest w planie. Dobrze o tym wiesz bo sam mówisz, że pod DKR będzie grane.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOREVEREN 4,86% 3,02 2026-02-17 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.