Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,48 zł , zmiana od tamtej pory: -28,62%

Re: powody spadkow? Ja wiem !

PAndrzej częściowo zgadzam się z tobą ale powód jest jeden to Sprzedajcy mógłbym podawać tysiące przykładów -które TY tez znasz ze kondycja wynik przyszłość firmy to bardzo często nic w porównaniu z plotkami sytuacja na rynku itd i jeszcze raz pisze Podstawa to akcjonariat a ta firma takiego nie ma Pisałem już pare razy o tym samym na sunexie ,ze to jedyna Polska firma sprzedająca pompy ,ze musi być dobrze itd I co?sprzedawali przez rok po 7,,6 ..5..4zl dzisiaj CI sami nią oddają po 22 Jeżeli Grodno nie jest bankrutem prosperuje b dobrze potrzebni są jej tylko tacy którzy wierzą ze kupili i zarobią Widzę ze tutaj takich nie ma jest głupia panika i nic więcej zero myślenia sprzedali miliony akcji bez powodu bo kurs kręci się w kółko Wystarczy jakiś News i będą kupować po 20

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRODNO -0,90% 11,05 2025-10-03 16:18:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.