No wlasnie, moje wpisy to tylko zapis tego jak to wszystko rozumiem. Kilka miesiecy temu, kiedy kurs siegal 18-19, pisalem ze jest zbierany, jak inne covidy i ze urosnie i rosl jak reszta covidow, potem spadal, potem znow rosl, teraz znow spadal. I tak w kolko. Ty chcesz zeby uwazano, ze spadnie do 15, bo tak naprawde liczysz, ze na tym poziomie na ktorym dzis jestesmy i moze nizej bedzie Tobie oddawany papier, a jakby co to na 15 bedzie najsilniejsze odbicie, co nie jest nielogiczne, pisalem o tym miesiace temu. Wiec mi sie wydaje, ze Ty wcale nie chcesz zeby spadlo do 15, tylko zeby Ci w najblizszych dniach oddano po 17, moze nizej, ale po tym uwazasz, ze kurs zacznie rosnac. Czesc osob (ktore nie pisza tu wcale, albo nie pisza tego co mysla) ktore liczy ze sie obkupi na 15, mozesz sie rozczarowac (tak jak wielu liczylo na 30+). Ja stawiam, ze przez jakis czas gra bedzie wokol poziomu minimum 20-25, ale zeby miala sens, to ponizej 20 musi byc zebrane wystarczajaco duzo papieru. Do uslyszenia.