Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  31,90 zł , zmiana od tamtej pory: -2,38%

Re: Ponownie w akcjonariacie

Witam,

A dla mnie Panowie wyszliście za wcześnie i już to czujecie. Kiedyś As w innym poście nas pożegnał, powiedziałem mu, że popełniłeś błąd - za szybko. No ale wojna i w sumie kurs spadł, wrócił w sumie, więc wyszedł na tym dobrze. Jednak powtórzę to. Gratulacje ale po raz kolejny ZA SZYBKO. Jestem tutaj na haku od 24zł.. Byłem gdy kurs był po 12,60zl, dokupowałem gdy było po 14 i dalej dokupuje. Dlaczego ? Bo zarzad robi świetną robotę. Od tych dwóch lat wykonują wszystko co sobie założą. Sentyment do spółki całkowicie się zmienił. Jesteśmy teoretycznie na oporze 32zl, ale nie mam osobiście wątpliwości. Jeżeli zostanie przebity, a zostanie bo widać to po wolumenach to nie mamy już oporów do 42zł jak na autostradzie. Pytanie co dalej ? LPP z 7k doszło do 24k, ccc z 30zl na 240zl. A pepco ? Dalej swojego prawdziwego rajdu nie miało. Czy takowy będzie - nie wiem. Ale wiem jedno. Pepco takich swietnych perspektyw nie miało dawno. I grzechem jest wychodzić gdy wszystko gra i trend wkoncu gra z nami, a nie przeciwko nam.
Mimo wszystko gratuluje zarobku i powodzenia w dalszych inwestycjach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPCO 1,30% 31,14 2026-05-14 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.