Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Pomyslcie co będzie jak w rynek pójdzie 11 mln akcji kupionych po 0

Bomipryku...
Na razie wszelkie moje prognozy spełniaja się ;-D
Kurs zleciał na 18 gr.
Ta podbitka na 30 gr, tak jak wczesniej na 50 gr była tym samym spektakularnym zagraniem, co w lutym, gfy fundy uciekły, a zmiany w akcjonariacie ujawniały z max. opóźnieniem.
I właśnie ja patrzę długoterminowo, dlatego od ponad 2 lat mam racje... ;-D
Co z tego, ze kurs na kilku sesjach podbito?
Ilu wtedy załapałao się na wyskoczenie z waloru?
Pakiety były tak ustawiane, by ubierać i poubierali.

O wzroście możemy mówić, gdy nastapi zmiana trendu, a tego nie ma od dawna.
Jest nieustanna równia pochyła z chwilowymi podskokami.
Ty ekscytujesz jedna sesją i piejesz z zachcwytu bo podbito kurs na chwile.
Ale długoterminowo jest zjazd i to taki, że trudno szukac podobnego.
Podniecasz się techniką, ale co wiesz o bomi?
jacy ludzie zostali, jakie placówki, jaki majatek i jakie długi?...

I mam gdzies twoje obietnice. Już kilka razy je składałeś...;-D
Raz już nawet sam taki proponowany zakład przegrałeś.
Ale wisi mi to.
Mnie nie przeszkadza twoje pisanie ani twoje bomifantazje.
Ja nie rywalizuję z tobą (ani kimkolwiek poza samym soba) bo nie jesteś dla mnie zadną konkurencją. To ty usiłujesz ze mna rywalizować, a mnie wisi, czy ty masz, czy nie masz racji.

O zniwach dla marketów już ci ms napisał... ;-D
Inne spólki zapewne zarobią - a bomi? Gdzie i na czym?

Rok temu, tak jak ty teraz, wielu podobnie ekscytowało sie żniwami przedświątecznymi.
I co? Bomi wycofało się z podawania wynków za 4Q, bo tak były fatalne i dopiero wiosna podali roczne...
Tak bomizarzad szanuje swych inwestorów. A raczej boi sie ich ;-D

Myślisz wciąz zyczeniowo, jak wielu tutaj wtopionych po cenie kilku, a nawet kilkunastu złotych.
Bo nawet jesli przed wynikami ktos zechce zrobić windę, by uciec, to niewielu zdoła sie wysypać, bo kurs bedzie pilnowany, jak na ostatnich podbitkowych sesjach.

No i jeszcze jedno - czemu w takim razie teraz,tak jest tanio, nie ma bomifrajerów do kupowania po 23 gr, a nagle, przed fatallnymi wynikami maja dac się ubierac drozej po 30 gr kolejny raz, a potem patrzeć na kolejny zjazd?

Nawet jesli bedzie twoja oczekiwana winda na 30 gr, to - jak dotąd - znowu bedzie przekładanie z kieszeni do kieszeni z robieniem wrażenia obrotów, by poubierać kolejnych hehepodobnych ;-D
Wtedy znowu wielu jak ty bedzie jednodniowo pisać, ze rankor pomylił się...;-D

Popatrz na wolumeny chocby 30 ostatnich sesji - one mówia wszystko. Sa zwiększone tylko na podbitkowych sesjach. A po nich - zjazd i zanik obrotów.
Nie ma zadnej akumulacji.
Zarzad milczy, poubierani w pp za 92 gr i czekają...

A każdy myslacy wie, co znaczy asymilacja i rozwodnienie kapitału...
Wskaźnik Altmana ostrzega: alarm! trzymac się z daleka.
Rating spółki (D) - też ostrzega (trzymac się z daleka od tego bankruta)
C/wk - też wiadomo...

AT na bomi w sensie kupna i wzrostów - kiedy była wiarygodna.
Ilu tu juz zapowiadało zmiane trendu, jakies podwójne dna i inne pozytywne formację, a potem okazywało się, że to wszystko były fałszywe sygnały, a swieczki były kreowane podbitkami na fixach, by potem ubierać bominaiwnych i pokazywać im srodkowy paluszek... ;-D

A teraz dojdą wyniki za 3Q...
Ale jak ktoś lubi dopłacać do kasyna - nie można mu tego zabronić...;-D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.