Polska jak Grecja, Turcja nic nie produkuje. dlatego zawsze będzie pożyczać.Polska jest zerem gospodarczym, politycznym i militarnym Z tego co pamietam, napisałeś dedalus, że na moje posty nie odpowiadasz, napiszę więcej, jak już coś naiszesz, większych bzdur nigdy nie czytałem, kiedyś napisałeś (tego się nie da zapomnieć), że masz w notesie zapisany czarny czwartek jakiegoś tam dnia i giełdy amerykańskie zanurkują o 10 % hahahaa ale miałem ubaw i jeszcze wspomniałeś o innych datach które już dawno minęły buhahahaaaa w tym notesie.
A o gospodarce się nie wypowiadaj, PiSowiec wo ogóle nie rozróżnia co to koniunktura czy kryzys.
Ale napiszę Ci jedno, Tusk przejął te wspaniałe rządy po tuzach ekonomii czyli PiSie i w pierwszym i drugim roku miał po 100 mld deficytu, takie miał czasy ale kradł, bo na pewno nie rozdawał.
I one nadejdą, jak to Moodys napisał, czas zapłaty przed nami.
I do Znanego, tak wiedziałem, nic sensownego nie napiszesz, Tusk złodziej i kropka.
A teraz pośmiejmy się z władzy gdzie nas ona prowadzi, oto słowa prezesa:
Trzeba czynić wszystko, by Polska była tym, czym jest dziś Turcja. O niej mówi się, że to poważne państwo - powiedział Kaczyński. Według prezesa "ten rodzaj wielkości jest do zdobycia", ale wymaga to "najpierw zmiany władzy, a potem przebudowy polskich elit".
buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa