Czy Ty Ferdek jesteś z tych co chcą w Brukseli wszczęcia procedury naprawczej przeciw Polsce jakoby nie było demokracji,
gdyby nie było demokracji tak jak za komuny za powyższe wpisy siedziałbyś w pierdlu
Ty nie rozumiesz o czym ja piszę , czy gdzieś wyczytałeś w moim poście że namawiam do wyjścia z unii, ja tylko mówię że nie chcę unii w której rządzi mną jakiś pijak którego prowadzają od sceny do sceny trzymając pod pachami
nie chce unii w której makrela chce wprowadzić mahometanizm (żebyś mnie nie zrozumiał że nie krytycznie patrzę na to co robi kler = na nich też przyjdzie kryzys jak w porę się nie opamiętają i o tym mówi Film KLER )
Unia wg Schumana związek państw narodowych we wspólnocie dla których dobrobyt będzie równorzędny ale Niemcy i Francja wymyślały inny plan aby ze wspólnoty dobrze się żyło tylko Niemcom i Francuzom stąd rozbieżności co do dopłat dla rolników i wiele innych różnic na niekorzyść Polski po wejściu w struktury pomijam Targowiczan takich jak Róża fon coś tam czy Hibner czy Rossati, czy Lewandowski czy Balcerowicz = to już jest dno totalne